У середу, 31 березня, збірна України в третьому матчі відбору на Чемпіонат світу-2022 не зуміла обіграти Казахстан. Протистояння завершилося з рахунком 1:1.

На незадовільний результат відреагував наставник національної команди Андрій Шевченко. Про це повідомили на офіційному сайті Української асоціації футболу.

Коуч зазначив, що Україні не вдалося перемогти суперника через погану реалізацію моментів. Гру можна було «закривати» ще у першому таймі, однак футболісти не могли використати створені нагоди.

Збірна почала допускати помилки, яких раніше не було. На цю тему з гравцями Шевченко вже розмовляв після матчу з Фінляндією (1:1). Наразі в групі ще нічого не втрачено, однак ситуацію собі Україна суттєво ускладнила.

Шевченко переконаний, що футболісти хотіли забити, тому звинувачувати їх у відсутності бажання перемогти – неправильно. У претензії по структурі гри та по концентрації. Деякі з гравців по ходу матчу випадали зі структури у ключових епізодах. Про це наставник серйозно поговорить з підопічними.

У наступних матчах гратимуть виключно ті футболісти, які виграватимуть конкуренцію.

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ