Абсолютно новий експеримент Apple — це випуск нового телефона у дванадцятому поколінні. Можна переглянути iPhone 12 Mini в ALLO та визначитися з його параметрами для себе. Якщо ви бажаєте невеликий смартфон з класичним наповненням від «яблучної» фірми, то ви точно знайшли свій ідеальний варіант.

Функціонал та можливості

Загалом ця модель телефону містить характеристики, які є в інших представниках 12-го ряду. Серед них:
  • міцний процесор A14 Bionic, який забезпечує високу швидкість виконання завдань;
  • новий екран Super Retina XDR з якісним відбиттям всіх кольорів та відтінків;
  • технологія OLED для додаткової чіткості та контрастності;
  • ширококутна камера з обсягом на 27% більше;
  • нічний режим;
  • HDR‑відео 4K з підтримкою стандарту Dolby Vision.
Таким чином зменшена копія iPhone 12 Mini містить у собі всі важливі характеристики. Використовується операційна система iOS 14, яка отримала широку популярність влітку завдяки зручному лаунчеру. Але чому говорять про зменшення обсягів випуску цієї моделі?

Висока конкуренція

Дивно, але головним конкурентом цього флагману стала інша модель бренду. Смартфон SE, як виявилося, більше імпонує клієнтам. Можливо, справа саме у вартості телефону та його функціоналі. Консерватори, які обирають невеликі габарити, в більшості цінують оптимальну кількість задач та можливостей. Тому вони обирають модель, яка коштує дешевше.

Але якщо ви бажаєте отримати більше функцій за меншу ціну, то можете все ж таки замислитися про iPhone 12 Mini. Обирайте те, що буде корисним та зручним.

ІА "Вголос": НОВИНИ