Дієтолог Ольга Усенко розповіла, як харчуватися в умовах карантину.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

За словами експертки, зазвичай в момент стресу хочеться жирного, тому варто перейти на рибу, сир і горіхи.

«Так, це калорійно, але так ми зможемо підтримати організм і наші гормони», – зазначила Усенко.

Крім того, вона додала, що якщо вам хочеться солодкого, то його слід замінити ягодами, фруктами, крупами та хлібцями.

Усенко також зазначила, що в момент стресу потрібно повністю прибрати з раціону цукор і всі продукти, де він є в будь-якій дозі (цукерки, печиво і т.д.). А також мед, сухофрукти, рідкі масла, сиропи та білу муку (всі продукти, де вона є).

ІА "Вголос": НОВИНИ