У Луцьку на залізничному вокзалі принизили матір загиблого українського Героя Тамару Упорову, котра прийшла купити квиток на потяг.

Про це у «Фейсбуці» написав Руслан Теліпський.

«Знову неповага і чергові знущання над родинами Небесного Легіону від некомпетентних осіб, котрі через свою черству душу не тільки не ставляться з порозумінням, але й не хочуть робити те, що наказує їм Закон. Мало того, що жінка ходила по законну свою пільгу 3 (!!!) дні, так ще й отримала приниження від касирки, котра продала їй квиток за повну вартість ... біля туалету (це що - такий тонкий натяк …. ). От чому тільки після втручання «згори» все одразу вирішилось і дали можливість окрім пільги ще й з комфортом і у зручному резервному вагоні доїхати до столиці?», - написав він.

Та зазначив: жінка - матір полеглого за Україну Героя Упорова Ігоря Романовича – командира відділення 51-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. 28 червня 2014 року брав участь у бою біля села Макарове Станично-Луганського району Луганської області. Під час мінометного обстрілу боєць був поранений осколком у живіт. Помер від втрати крові у вертольоті при транспортуванні до шпиталю і так і ніколи не побачив народження своєї меншої донечки.

Більше – у дописі.

«Та що ж то за тварюки такі!? Вони не розуміють, що ніщо ніколи не замінить сина і що вона не лише всі пільги і блага, а й душу б віддала, аби син був живий...», - прокоментували у мережі.

Як писав «Вголос», “Мален.ький син ніколи не побачить мами”: на Донбасі загинула 21-річна військова

ІА "Вголос": НОВИНИ