Близько тонни шоколаду вилилося на вулицю через переповненість резервуару для його зберігання, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на видання Westfalenpost.

Незвичний виклик отримали пожежники міста Верль у понеділок ввечері. Зокрема, пожежникам повідомили, що на фабриці Dreimeister Spezialitäten у містечку Вестеннен стався витік шоколаду.

Від контакту з холодною поверхнею тротуару молочний шоколад швидко затвердів.

«Резервуар для шоколаду у будівлі фабрики переповнився і його вміст вилився на вулицю. Це створило значну проблему для руху транспорту», — повідомили в пожежному департаменті.

Упродовж двох годин 25 вогнеборців відчищали вулицю від шоколаду за допомогою гарячої води.

На фабриці повідомили, що до звичного режиму роботи вона повернеться в середу. За словами директора фабрики Маркуса Лакі, якби аварія сталася ближче до Різдва, це було б справжньою катастрофою.

ІА "Вголос": НОВИНИ