Внаслідок сутички біля будівлі Капітолію у Вашингтоні 6 січня загинули п'ятеро осіб. Поліція повідомила про загибель одного із офіцерів.

Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті поліції Капітолія.

У ній вказано, що офіцер поліції Капітолія Браян Сікнік загинув внаслідок пранення під час виконання службових обов'язків.

Його поранили під час сутички із прихильниками Дональда Трампа, які увірвалися до будівлі. Полісмена відправили до місцевого госпіталю, проте він помер від отриманих травм.

Смерть Браяна Сікніка буде розслідувати відділ убивств поліції Вашингтону, USCP та інші федеральні правоохоронні органи.

Повідомляється також, що він почав служити в USCP у липні 2008 року, а нещодавно почав роботу у підрозділі першого реагування Департаменту.

Нагадаємо, що 6 січня прихильники чинного президента США Дональда Трампа організували масовий мітинг біля підніжжя Капітолія. Згодом вони увірвалися до будівлі Конгресу, щоб завадити затвердженню результатів президентських виборів, згідно з якими, переміг демократ Джо Байден. Проте Конгрес таки підтвердив перемогу Байдена.

Читайте більше новин до теми:

ІА "Вголос": НОВИНИ