Унаслідок вчорашнього прориву російського кордону добровольцями, щонайменше чотири російських військових загинули, приблизно дев'ять отримали поранення.

Про це повідомляє Astra із посиланням на свої джерела. 

Як зазначається, внаслідок прориву російського кордону бійцями РДК та інших збройних формувань 12 березня чотири військовослужбовці Росгвардії загинули, а ще чотири отримали поранення в районі села Нежеголь Шебекинського міського округу Білгородської області. Їх атакував безпілотник. У тому ж місці БПЛА знищив автомобіль Росгвардії «Урал» і гармату-гаубицю Д-20. 

Також повідомляється, що щонайменше двоє військовослужбовців міноборони РФ поранено вранці 12 березня під час перестрілки з буцімто українськими військовослужбовцями в районі села Журавлівка бєлгородського району бєлгородської області. Варто зазначити, що інформація про нібито українських бійців – не підтверджена українськими військовими структурами. 

За даними Astra, ще кілька військовослужбовців також дістали поранення під час боїв в районі Журавлівки, їхня точна кількість невідома. 

Крім того, ще один військовослужбовець позавідомчої охорони поранений унаслідок ракетної атаки й атаки БПЛА на Грайворон бєлгородської області 12 березня. 

ІА "Вголос": НОВИНИ