Ексклюзивне інтерв’ю з українським публіцистом, журналістом та письменником, автором аналітичних статей, книг «Евора», «Богородиця в синагозі» та «Тюрма для янголів», оглядачем радіо «Свобода» - Віталієм Портниковим.

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що підсумки чергового засідання у форматі «Рамштайн» вселяють у нього оптимізм. Перед початком зустрічі глава Пентагону Ллойд Остін сказав, що станом на зараз дев'ять країн повідомили про свій намір передати Україні понад 150 танків Leopard. А Сі Цзіньпін планує поговорити із Зеленським уперше з початку повномасштабної війни. Розмова відбудеться віртуально і ймовірно вже після поїздки лідера Китаю до Москви наступного тижня.

Що Україні дасть «Рамштайн-10»? Чим завершиться зустріч Путіна та Сі Цзіньпіня? Чи буде розмова Зеленського з китайським лідером? Коли очікувати кінця війни? Чи справді влітку можна повернути Крим? Коли Україна врешті отримає кількість зброї, необхідну для контрнаступу та перемоги? Чи варто тримати Бахмут?

Про це та більше поспілкуються з українським публіцистом, журналістом та письменником. Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть з військовими та політичними експертами о 19:15. 

«Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо, а також у всіх наших соцмережах.

ІА "Вголос": НОВИНИ