Трагедія сталась на автодорозі “Львів-Самбір-Ужгород”, поблизу міста Самбір, що на Львівщині.

Відомо, що серед потерпілих є чоловік, жінка та двоє їхніх дітей.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбук Уляна Флишко.

В день пригоди сім'я поверталась додому, дітей вони везли на санчатах. Раптом на них наїхав автомобіль марки “Opel Vectra”, за кермом якого перебував 20-річний мешканець села Городище. Так, водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де якраз йшли чоловік з жінкою та дітьми.

Як наслідок, у чоловіка - травми колін, його дружина зламала руку і травмувала голову (зашивали). В молодшого 5-річного сина діагностували забій головного мозку та перелом ноги. На жаль, найбільше постраждав їхній старший син - Андрійко, якому 9 років.

Зараз дитина перебуває у Дитячій лікарні на Орлика, що у Львові. Для нього необхідна кров «4-» групи. Само тому небайдужих просять зголоситися на допомогу.

Пункт забору крові - на вулиці Миколайчука. Вказувати - Возний Андрій Володимирович, 9 років. Лежить у хірургії дитячої лікарні на вулиці П.Орлика.

Можна також долучитися фінансовою допомогою на лікування:

5167803211131482 на ім'я Володимира Возного.

У поліції додали, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

ІА "Вголос": НОВИНИ