У міжнародному аеропорту Newark Liberty (Сполучені Штати Америки) приземлився пасажирський літак компанії Singapore Airlines, який здійснив майже 18-годинний безпосадочний переліт з Сінгапуру в Нью-Йорк.

Про це повідомляє CNN, кореспондент якого знаходився на борту лайнера.

Відзначається, що рейс SQ22 подолав 16,7 тис. км над Тихим океаном, Канадою і США за 17 годин 25 хвилин. За первинними оцінками, подорож мала тривати 19 годин. Літак вилетів з аеропорту Jewel Changi 11 жовтня о 23:35 за місцевим часом (18:35 за Києвом) і приземлився о 5:24 за східним часом США (EST) 12 жовтня (12:24 за Києвом).

Повідомляється, що переліт здійснював пасажирський Airbus A-350-900 модифікації надвеликої дальності Ultra Long Range (ULR). У ньому 67 крісел бізнес-класу і 94 - категорії економ-преміум. Підкреслюється, що звичайного економ-класу в цій версії літака немає.

Також зазначено, що сам лайнер і обслуговування пасажирів на борту влаштовані так, щоб мінімізувати будь-який дискомфорт від майже добового перельоту. У літаку високі стелі, великі ілюмінатори, низький у порівнянні з іншими лайнерами рівень шуму. Пасажирам пропонують подивитися під час польоту понад 1 тис. різних фільмів і скористатися інтернетом. У розпорядженні мандрівників також меню з декількох блюд.

ІА "Вголос": НОВИНИ