Сніг у новорічну ніч можливий лише в Сумській та Чернігівській областях.

Про це повідомила Наталія Діденко.

Так, 31 грудня у країні впродовж дня очікується +3+9 градусів, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині +1+4 градуси. У південній частині та західних областях +7+12 градусів. У нічні години в більшості областей України від 2 тепла до 3 морозу.

Невеликий дощ, ймовірно, з мокрим снігом, найближчої ночі передбачається на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині, а ще в Карпатах та навколокарпатських районах. На решті території України - без істотних опадів, а на півдні, південному сході та подекуди в центрі навіть може бути сонечко. Вітер переважно південно-західний, іноді поривчастий.

1 січня в Україні стане ще тепліше, прогнозує синоптикиня. Так, у перший день 2023 року протягом дня очікується +7+14 градусів, у східній частині +5+9 градусів. Вітер південно-західний, помірний, до рвучкого. Переважатиме суха погода, лише в новорічну ніч на Чернігівщині та Сумщині, а вдень на Луганщині та Харківщині можливі невеликі опади.

Нагадаємо, українські захисники звільнили від окупантів селище Новоселівське Коломийчиської об'єднаної територіальної громади Сватівського району Луганської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ