Було очевидно, що команда “Слуги народу” розсвариться між собою, адже у партію зайшли люди з зовсім різними інтересами.

Володимир Зеленський готує диктатуру у країні. Цей сценарій дуже схожий на той, що колись проходили диктатори Володимир Путін та Олександр Лукашенко. Дмитро Разумков прийшов разом із ним, тож не слід ідеалізувати спікера, він також відповідальний за той негатив, що твориться в державі.

Про це в ефірі проєкту “Говорить Великий Львів” на каналі NTA  заявив народний депутат України від фракції “Слуга народу” Олег Синютка.

“Давайте не боготворити Разумкова. Ця людина – номер один у “Слузі народу”, він прийшов разом із Зеленським, переформатовував Україну під Зеленського, а зовсім не під ті обіцянки, із якими вони йшли на вибори”, – наголосив Синютка.

Він підкреслив: було очевидно, що команда “Слуги народу” розсвариться між собою. Адже туди зайшли зовсім різні люди із зовсім різними інтересами, освітою чи моральними цінностями.

“Сьогодні ми просто пожинаємо плоди того, що сталось у країні два з половиною роки тому”, – зауважив Синютка.

Він додав: Разумков справді зараз намагається дотримуватись регламенту в парламенті та бути спікером всієї Верховної Ради, а не лише “Слуги народу”. Та не потрібно забувати, що спікер також відповідальний за те, що робиться в державі.

“Це тарифи, ціни, бідність людей, тотальна корупція, незавершена війна, вбивство українських воїнів… несе і особисто Зеленський, і вся команда “слуг народу”, які сьогодні прийшли  і наживаються на державі і на людях. Від того, що зміниться Разумков чи хто-небуть в уряді, у державі не зміниться нічого. Тому що всі рішення ухвалюють в Офісі президента”, – підкреслив Олег Синютка.

Нагадаємо, Апарат Верховної Ради підготував підписні листи за відставку Дмитра Разумкова з посади голови парламенту.

ІА "Вголос": НОВИНИ