У Львівській області звільнили вчительку, яка погрожувала учню сьомого класу та цькувала його. Мова йде про навчальний заклад у селі Солонка, що під Львовом.

Про це повідомив ZAXID.NET з посиланням на відділ освіти Солонківської ОТГ.

Так, 60-річну вчительку Надію Волощук 21 травня звільнили з роботи, а 25 травня їй оголосили догану.

«Щодо вчительки Волощук Надії Богданівни після перевірки інциденту були прийняті такі кадрові рішення. 17 травня їй відсторонили від роботи, пізніше на підставі рішення комісії від 25.05.2021 вчительці було оголошено догану, станом на зараз вчителька інформатики звільнена з роботи», - йдеться у документі.
Нагадуємо, 17 травня цього року стало відомо, що вчителька Надія Волощук на уроці принижувала та погрожувала учневі сьомого класу, який забув вдома ручку. Так, педагог налякала дитину, сказавши, що вона зараз йому поріже палець і він буде писати кров'ю. Крім того, вчителька дістала ніж.

Відомо, що вчителька познущалася з учня, на ім'я Владислав. Свідками такого вчинку жінки стали більше ніж 20 учнів. Дехто посміявся з цього, а дехто не на жарт налякався.

Варто зазначити, що вчителька інформатики має 40-річний стаж. У школі вона працювала пів року, а до того жінка вкладала у політехнічному коледжі.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ