Дівчина під час стріму в соцмережах образила українських військових та публічно заявила, що не вірить в нашу перемогу. Згодом заявила, що її сторінку зламали. 

Редакція сайту «Вголос» отримала ексклюзивне відео її стрімів. Щоб зрозуміти, що вона думає про Україну, українську мову та ЗСУ потрібно їх подивитися.

Але спочатку нагадаємо, що звати горе-блогерку Христина Горун, вона львів’янка. Інстаграм «чорної мамби» закритий, натомість, чимало роликів вона опублікувала у своєму Тік Ток. Публічно принижувати Україну вона почала після гучного скандалу з молодиками, які слухали пісні українофоба Григорія Лєпса у центрі Львова. Вона стала на захист хлопців і написала, мовляв, вона слухала і буде слухати російське. Водночас дівчина назвала українських виконавців несмаком та погрожувала розправою за негатив у її бік. Окрім того, за нашими даним, у 2019 році дівчина була у Москві. Це підтверджують і фото дівчини з відповідною локацією.

Після розголосу Христина Горун записала нове відео. Дівчина «впала на мороз» та заявила, що не пам’ятає, щоб писала звинувачення в сторону бійців ЗСУ. За словами Горун, їй нібито вчора зламували акаунти. Замість вибачень вона спробувала виправдатися за свій вчинок.

«Не знаю, чи це було написано мною, чи не мною. Можливо, я писала це у перші дні війни», - зазначила скандальна блогерка.

Журналістам вдалося отримати відео зі сторіс закритої сторінки у Інстаграмі «Чорної Мамби». Ці відео вона знімала вже після ситуації з «любителями пісень лєпса». 

На відео впевнено заявляє, що буде продовжувати спілкуватися російською мовою, дивитися російські серіали та слухати російську музику. Українок, які роблять їй зауваження, вона називає «жалюгідними» та «мотлохом» і пропонує їм просто відписатися від її сторінки.

«Не подобається? Просто, бл***, зникніть, на**й, патєряйтєсь. А коли мій Інстаграм очиститься від цих нацистів, то повернемося до теми й**нутих мамаш», - зазначила скандальна блогерка.

Матір скандальної львів'янки Галина Горун відреагувала на скандал і засудила висловлювання доньки. Жінка працює викладачкою іноземної мови Львівського державного університету внутрішніх справ. Вона засуджує поведінку доньки. Вона розповіла, що її 30-річна донька Христина проживає окремо і з мамою та своєю молодшою сестрою не спілкуються, в них погані стосунки.

«Нема слів. На це можна реагувати тільки негативно і ніяк інакше. Вона стала неконтрольована після трагічної смерті батька, впливу на неї ніхто не має. Вона робить, що хоче. Я працюю в університеті, спілкуюся з дітьми, викладаю, і не хотіла би, щоб моя донька так поводилася. В нас неодноразово були конфлікти», – розповіла Галина Горун.

За нашою інформацією, скандальній блогерці вже закрили можливість входу у низку львівських закладів, зокрема Emily Resort , Grand hotel та «Банк готель».

Редакція сайту «Вголос» звертається до СБУ з проханням якнайшвидше затримати і покарати горе-блогерку. Також закликаємо львівські заклади відпочинку долучитися до ініціативи і закрити вхід для зрадниці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ