Співачка Ані Лорак у травні 2022 року дасть концерти у Харкові, Запоріжжі та Херсоні. Графік ще формується та географію туру планують розширити.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю «КП в Україні».

«Скористаюся нагодою і відкрию вам секрет. Вже цього року ми з моєю командою потішимо шанувальників серією концертів по Україні з програмою The Best, на яких пролунають хіти та нові пісні. Графік формується, але вже відомі дати перших шоу: 20 травня – Харків, 22 травня – Запоріжжя, 23 травня – Херсон. Стежте за оновленнями на моїх сторінках у соцмережах та на офіційному сайті», - сказала співачка.

Ані Лорак вирушить у тур із розширеною програмою The Best, яку представила під час концерту в Одесі у серпні. Це був перший сольний виступ в Україні з 2014 року.

«Це буде спеціальна оновлена ​​програма The Best, зараз ми вдосконалюємо шоу, щоб здивувати навіть найвибагливіших глядачів. Обов'язково буде блок із українськими хітами, а також новими піснями, які заплановані до виходу напередодні туру», - зізналася артиста. 

Нагадаємо, скандальна співачка Ані Лорак попрощалась з Україною. Відомо, що вона літаком вилетіла у Росію. Відео скандальна співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Також, співачка показала, як виглядає її розкішний маєток під Москвою.

Додамо, як писав «Вголос», Лорак заявила, що вважає себе частиною російського шоубізнесу, проте хотіла б давати концерти в Україні.

Крім того, скандальна співачка влаштувала істерику, заявивши, що в Україні за президентства Володимира Зеленського не стало краще жити.

ІА "Вголос": НОВИНИ