Через скандальну вечірку, яку влаштував Микола Тищенко у готелі з порушенням епідеміологічних норм, нардепа можуть відлучити від участі в прийнятті рішень в Національній раді громад.

Таку заяву зробив голова партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко на сьогоднішньому брифінгу за підсумками засідання погоджувальної ради.

«Він ще є членом партії, він є членом керівного органу партії – Національної ради громад. Я як голова партії звернувся до політичної ради нашої партії, яка має у травні перше велике засідання проводити щодо розгляду цієї ситуації та винесення певних політичних заходів, які партія може застосувати щодо свого члена, щодо члена керівного органу, а там вже партія буде розбиратись», - заявив Корнієнко.
Варто зауважити, що раніше депутати дійшли до згоди, щоб Тищенко сплатити максимальний штраф, передбачений законодавством. Проте остаточне рішення щодо нього визначить Політична рада партії.

Нагадуємо, Тищенко вирішив влаштувати дружині Аллі Барановській гучну гулянку. Вона відзначала день народження.

Журналісти дізналися, що вечірка відбулася у готелі Fairmont. З’явилося також відео із ресторану. В захисних масках перебував тільки персонал, а відвідувачі вирішили знехтувати обмеженням.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ