Сьогодні зранку взятого під варту згідно з рішенням суду Остапа Стахіва перевели до Львівської установи виконання покарань (№19), яку ще називають львівським СІЗО.

Про це «Вголосу» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, вчора Галицький районний суд м. Львова ухвалив рішення обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 998 090 грн підозрюваному у спробі повалення конституційного ладу антивакцинатору Остапу Стахіву.

Ніч підозрюваний провів в ізоляторі тимчасового перебування. І на ранок мав можливість внести заставу. Проте сам він ще вчора заявив, що жодних коштів за себе не вноситиме. То ж, зараз Остапа Стахіва перевели до львівського СІЗО.

Антивакцинатора затримали в ніч з 17 на 18 листопада у лікарні міста Сваляви Закарпатської області, куди він втік після того, як СБУ 16 листопада вручила йому підозру та викликала в суд для встановлення запобіжного заходу.

На суд 17 листопада Остап Стахів не з’явився. А під час вручення підозри заявив, що почуває себе зле. Правоохоронці, які перебували на місці, викликали «швидку». Лікарі надали допомогу та відвезли антивакцинатора до лікарні швидкої допомоги у Львові. Туди услід за ним прибули його послідовники-антивакцинатори. Вони відмовлялися одягнути маски та скандували лозунги по кшталт того, що ковіду немає,

Хто такий Остап Стахів, можна прочитати  тут.

ІА "Вголос": НОВИНИ