Київська блогерка di.rubens, яка зняла скандальний ролик на Алеї Небесної Сотні і образила офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, потрапила до бази «Миротворець».

Досьє на дівчину опублікували на офіційному сайті проєкту.

Нагадаємо, що недавно київська блогерка, яка у соціальній мережі TikTok зареєстрована під нікнеймом di.rubens, зняла короткий відеоролик на алеї Небесної Сотні, на якому на запитання про улюблену країну тричі відповіла: “Росія!”

Відео обурило українського офіцера і блогера Анатолія Штефана і він розповсюдив його в мережі, хоча сама авторка ролик видалила зі своїх аккаунтів.

Вона також вирішила помститися Штефанові і зняла відео-відповідь. Там вона назвала українського офіцера «ганьбою армії» і сказала, що він начебто воює проти мирного населення. Також вона пригрозила, що подасть на нього до суду.

Анатолій Штефан у коментарі ІА «Вголос» підтвердив, що проросійська «тіктокерка» справді поскаржилася на нього у Міністерство оборони України.

Офіцер додав, що він також готує подання до суду, адже дівчина образила його честь та гідність. Він вважає, що поширення такого контенту на 7 році війни є неприпустимим.

До слова, блогерка di.rubens є працівницею мережі магазинів “Алло”. Керівництво досі не відреагувало на проросійську поведінку дівчини.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ