Про це інформує Reuters.

«Ле Пен помітили на зустрічі разом із трьома невідомими чоловіками у будівлі», - повідомляє агентство.

Незабаром у ЗМІ з'явилися світлини, на яких Ле Пен сидить за столиком із чашкою кави у компанії трьох чоловіків.

Водночас, політик відмовилася говорити про те, чи була метою її візиту до «Трамп-тауер» зустріч із Дональдом Трампом.

Згодом представник перехідної команди Трампа Шон Спайсер повідомив, що Ле Пен не зустрічалася з Трампом або його командою.

Як відомо, кандидатка у президенти Франції Ле Пен зробила скандальну заяву про приналежність Криму.

Уже в цьому році у Франції буде новий президент, з великою ймовірністю можна прогнозувати, що ним стане або колишній прем'єр-міністр країни Франсуа Фійон, який вельми лояльно ставиться до Росії, або лідер французького «Національного фронту» Марін Ле Пен, яка взагалі повністю на боці Путіна.

За даними європейської преси, висока ймовірність того, що її рух взагалі фінансувався з Росії.

Вона і зараз ллє воду на Кремль. Зокрема, Ле Пен в ефірі телеканалу заявила, що не вважає, що анексія (вона її назвала приєднанням) Криму була незаконною. Аргумент як для європейського політика вбивчий - мовляв, «був організований референдум, жителі Криму проголосували за приєднання до Росії».

При цьому її не турбує той факт, що референдум відповідно до законів України могла оголосити лише Верховна Рада України. Не цікавить її і те, що навіть той псевдореферендум проводився в присутності військових іноземної держави і без представників законної влади, що явку на референдум, згідно з даними Меджлісу, завищили в п'ять разів, а результати просто «намалювали».

ІА "Вголос": НОВИНИ