Нардеп від БПП Олег Барна назвав кандидата у Президенти України Володимира Зеленського «блазнем олігарха» та українофобом.

Про це він сказав у ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK.

Барна зазначив, що Зеленський - це загроза національній безпеці України, бо за нього нібито агітують у Москві.

«Для мене така особина навряд чи асоціюється з кандидатом у президенти моє держави, за яку сьогодні військові помирають на Сході. І тому поки ця людина не попросить вибачення, для мене він залишиться негідником. Українофоб і блазень олігарха йде в президенти, окрім того, ще й відмовляється від своєї ж ініціативи пройти всі тести на вживання заборонених речовин!», – наголосив Барна.

Він також пояснив, чому, на його думку, Володимир Зеленський отримав високу підтримку громадян у першому турі виборів.

«Була розроблена спеціальна технологія, щоб показати суспільству віртуального президента. Протягом чотирьох років по телебаченню показували серіал »Слуга народу«. Але віртуальність від дійсності відрізняється тим, що я не бачив, щоб Зеленський їхав на студію «Квартал- 95» на велосипеді, натомість бачив, я він скрізь з’являється з охороною Коломойського», – сказав Олег Барна.

Раніше скандальний народний депутат від БПП Олег Барна розкритикував багатодітну родину, яка через брак грошей вирішила подарувати Петру Порошенку свій нерозмитнений мікроавтобус.

Також одіозний нардеп Барна на Різдво під час служби в церкві агітував за Порошенка.

Крім того скандальний Барна влаштував бійку на одному з телеканалів, бо “до нього не прислухалися”.

Як писав «Вголос», депутат від БПП Олег Барна, отримавши повідомлення про 80 тисяч доларів в обмін на його голос, готовий був покинути економічний форум у Польщі.

ІА "Вголос": НОВИНИ