Водій маршрутки у Житомирській області таки вигнав 20-річну дівчину з автобуса.

Про це у коментарі Оbozrevatel сказала тітка загиблої дівчини Надія Тігіпчук.

Родичка Ірини Дворецької зазначає, що загибла їхала до матері в м. Олевськ, де та була у лікарні.

«Ми знайшли свідка, жінку, яка їхала в тому автобусі. Як з'ясували, Ірина сідала на зупинці й одразу сказала водієві, що у неї тільки 5 гривень, а треба було 27 грн. І він все одно взяв її у салон. І всю дорогу клював, що, мовляв, якщо немає грошей, нема чого їздити. Водій проїхав 7 км від села, став на зупинці і сказав: »Виходь«. Вона вийшла і залишилася там одна», – зазначила Надія.

На думку родичів дівчини, Ірина спочатку йшла по дорозі до найближчого села, а потім звернула в ліс.

«Мабуть, вона хотіла скоротити шлях, і тому пішла через ліс. А ліси у нас в Житомирській області дуже густі. Може, збилася зі шляху і провалилася у боброву яму. Вона виявилася глибокою, зверху земля прихвачена льодом, а внизу там порожнеча. Іра по пояс провалилася і вибратися не змогла. Батько її так і знайшов, вона була по пояс у ямі, з відкритими переляканими очима. Можливо, у неї був шок. Лікарі сказали, що померла вона від переохолодження», – з болем каже тітка Ірини.

Рідні написали заяву в поліцію. На їхню думку, водій винен у смерті дівчини.

«Він міг би одразу на зупинці сказати, що не візьме її без грошей. Але він дозволив їй сісти і ось так вчинив! Зараз вони кажуть, що Іра була напідпитку. Була різдвяна ніч, молодь гуляла, але Ірина не була п'яною. Вона рвалася до мами. У будь-якому випадку, він не мав права кидати її уночі в мороз одну на безлюдній зупинці», – підкреслила Надія Тіпчук.

Як писав “Вголос”, водій уночі вигнав із автобуса 20-річну дівчину, бо та не мала 25 гривень, аби заплатити проїзд.

Також у поліції після розголосу відкрили кримінальне провадження за фактом смерті 20-річної Ірини Дворецької, мешканки Олевського району Житомирської області, яку водій маршрутки вигнав із автобусу, через що та замерзла.

Компанія-перевізник, з автобуса якої, за даними місцевих активістів, в Олевському районі Житомирської області вийшла та через мороз загинула 20-річна дівчина стверджують, що вона сама покинула транспортний засіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ