Лише за одну ніч можна було заробити півтори місячної мінімальної зарплати в Україні. Один із операторів столичних таксі компанія Taxify проаналізував статистику поїздок у Києві новорічної ночі. Про це повідомляє Auto24.

Згідно з цими даних, заробіток деяких водіїв таксі новорічної ночі склав близько 6 тисяч гривень. А це — півтори місячної мінімальної зарплати в Україні!

Звісно, для цього потрібно було не святкувати, а працювати. Близько п’ятдесяти водіїв Taxify розпочали поїздку 2018 року, а завершили 2019-го. Найчастіше машину шукали на четверту годину ранку 1 січня — саме у цей час люди зазвичай повертаються додому після святкувань.

Ще один цікавий факт: місцем призначення третьої поїздки на таксі після опівночі виявився травмпункт. Мабуть, хтось занадто активно зустрів Новий рік.

Найпопулярнішим місцем зустрічі Нового року просто неба для киян і гостей столиці стала Софійська площа з її полярним експресом, алеєю див і різноманітними смаколиками — цій локації віддали перевагу 69 % пасажирів. Близько третини (31 %) вибрали Контрактову площу, де можна було поїздити на колесі огляду й, якщо пощастить, зустріти Новий рік у його найвищому пункті.

ІА "Вголос": НОВИНИ