Визволенням заручників у Луцьку займалися не правоохоронці та СБУ, а піар-відділ президента Володимира Зеленського.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» сказав депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрій Рікота.

«Є кілька версій щодо теракту в Луцьку. Та, яку озвучує влада, та, яка каже, що все було зрежисовано заздалегідь...Але, як на мене, головне - щоб був спокій на вулицях. Чи ми можемо досягнути цього за рахунок перемовин із терористами? Ну, в мене щодо цього великі сумніви. Ми вже маємо ситуацію у Полтаві...Це може провокувати злочинців на нові теракти. А що робити, якщо й далі будуть такі дії? Сьогодні фактично відкрилася скринька Пандори.

Крім того, застосовується така собі політтехнологія »президент із людським обличчям«. Очевидно, що рейтинг Зеленського стрімко падає і його команда йде на такі кроки, які можуть бути дуже ризикованими. Чи я довіряю цій владі? Очевидно, що ні. Складається враження, що цю операцію проводив не генерал СБУ, а піар-відділ в Офісі президента. І, як львів'янин, я передусім переживаю, щоб не було схожих ризиків у Львові. Тут завдання для правоохоронних органів - працювати на випередження, щоб запобігти такому», - зазначив Андрій Рікота.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ