Надвечір 24 червня в окупованому Бердянську сталася стрілянина.

Представник російських окупантів на території Запорізької області Владислав Рогов заявив про вбивство в місті «двох проукраїнських терористів», одному з них усього 16 років.

«Приблизно о 19-й годині, коли населення відпочивало з сім'ями на міській набережній, двоє бойовиків відкрили вогонь з автоматів. Внаслідок злагоджених та оперативних дій правоохоронних органів терористи було блоковано та знищено. На даний момент відомо, що одним із них був раніше затримуваний за антиросійську діяльність Тигран Оганесян», – повідомив Рогов у Telegram. 

Особа другого вбитого росіянами українця наразі невідома. У телеграм-каналі «БердянсЬк Сьогодні» пишуть, що скоріше за все, інформація про вбивство окупантами Тиграна Оганесяна – правдива.

«У соцмережах зʼявилось відео, яке записував сам Тигран. На ньому видно, що він з автоматом та у тактичних рукавичках. На ньому він каже: »Все, це смерть, пацани. Прощавайте. Слава Україні«. У соцмережах воно підписано, як відео хлопця, який разом з другом зарізали місцевого поліцейського та застрелили окупанта», – йдеться у повідомленні.

Російські загарбники затримали Тиграна Оганесяна ще у вересні 2022 року. Його та ще одного підлітка – Микиту Ханганова окупанти звинуватили в тероризмі. Їм загрожувало увʼязнення на 20 років. 

ІА "Вголос": НОВИНИ