[media=82936,82937,82938,82939,82940] 

Як повідомляє «ОстроВ», російський актор і колишній священик Іван Охлобистін таки відвідав Донецьк. За його словами, метою візиту були презентація нового фільму та підтримка сепаратистів.

Він також привіз із собою подарунок для бойовика «ДНР» з Росії Арсена Павлова на прізвисько «Моторола» – пляшку з алкоголем. Його дружині Охлобистін вручив шубу.

Російський актор заявив також, що має намір завершити зйомки в серіалі «Інтерни» й повернутися в лоно церкви.
«А якщо до церкви не приймуть – приїду сюди (в самопроголошену «ДНР» – ред.). Я – кандидат у майстри спорту зі стендової стрільби... Я дуже усидливий і невимогливий – їм, що є», – сказав Охлобистін.
Також він заявив у своєму інтерв'ю в одному з донецьких храмів, що в Росії майже всі підтримують так звану «Новоросію», а ті «рідкісні винятки», які не підтримують, є «збоченцями й покидьками».

«Я – персона нон ґрата в Україні, але тут не Україна, тут – «Новоросія». І було так приємненько, що я тут персона не нон ґрата...» – сказав Охлобистін.

Як писав «Вголос», 28 жовтня уряд України ухвалив перелік з 14-ти осіб, які через свою антиукраїнську позицію стали персонами нон ґрата. Серед них є і російський актор та колишній священнослужитель Іван Охлобистін.

ІА "Вголос": НОВИНИ