Скандальний депутат від «Опозиційної платформи – »За життя« та кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук  підтвердив, що »слуга народу« Андрій Холодов був одним із гостей на весіллі його пасинка, яке відбулося 10 жовтня.

Про це йдеться в розслідування програми »Схеми«.

На питання журналістів, що поєднує його та Холодова, Медведчук відповів наступним чином:»Мене і Холодова поєднує те, що ми є народними депутатами Верховної Ради 9-го скликання. А ще поєднує те, що моя дружина є хрещеною матір’ю одного з двох дітей пана Холодова«.

Проте, кум Путіна наголосив, що родинні стосунки ніяким чином не впливають на політичну діяльність народних обранців.

Варто зазначити, що Холодов відмовився коментувати характер його відносин з Медведчуком та його родиною.

Нагадаємо, у серпні 2019 року »слуга народу« все-таки визнав, що дружина Медведчука »багато-багато років тому хрестила дитину«, однак наголосив, що на той момент »не мав з ним ділових чи партнерських стосунків".

Варто зауважити, що на святкуванні весілля пасинка Медведчука також були присутні близькі соратники Медведчука – брати Суркіси, однопартійці Тарас Козак, Вадим Столар, якого вважають колишнім «сірим кардиналом» Києва, а також автомобіль, що належить учаснику так званої «бурштинової» перестрілки Володимира Продивуса

Читайте більше актуальних новин України та світу:

ІА "Вголос": НОВИНИ