В рамках антикорупційного законодавства народні депутати, які вирушать у Трускавець на засідання фракції «Слуга Народу», будуть самостійно оплачувати своє проживання та харчування. Зауважимо, що подію відвідає зокрема й президент Володимир Зеленський.

Про це повідомила Євгенія Кравчук,  заступниця голови фракції «Слуга Народу», у коментарі для парламентського кореспондента видання "Цензор.нет". 

Відповідаючи на питання про те, хто буде оплачувати проживання та дорогу «слугам народу», вона заявила:

«Я купую собі квиток і оплачую собі готельний номер. Це в рамках антикорупційного законодавства».

Заступник голови фракції «СН», коментуючи інформацію про те, що деякі депутати будуть з сім'ями, розповіла, що її власна родина буде перебувати неподалік від Трускавця.

Зауважимо, Євгенія Кравчук також повідомила, що на засіданні фракції «Слуга Народу» ймовірно будуть кандидати на посади нових очільників міністерств, в рамках запланованих ротацій в уряді. За її ж словами, виїзне засідання «Слуг» у Трускавці буде фактично зустріччю президентської фракції власне з самим президентом Володимиром Зеленським. 

На ньому зокрема будуть обговорювати підсумки цьогорічної роботи «слуг» та сформовані майбутній плани монобільшості у Верховній Раді. 

Нагадаємо, «Вголос» писав, що президент Володимир Зеленський планує найближчим часом провести зустріч із фракцією «Слуга народу» у Трускавці, як це було влітку 2019 року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ