Команда президента Володимира Зеленського намагається показати, нібито має «дві позиції» щодо питання мови. Насправді ж це - політтехнологія, якою влада хоче ввести в оману виборців.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив очільник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Рейтинги показують, що довіра до президента падає, тож він вирішив заручитися підтримкою »руского міра«. Але якщо ви спіймаєте депутата від »Слуги народу«, наприклад, зі Львова - він буде відхрещуватися від цього законопроекту та запевняти, що не згоден з ним. Тобто нас намагаються переконати, нібито в »Слузі народу« є якісь »дві позиції«. Насправді ж це політичне флюгерство і намагання сподобатись усім.

Він раз »розвів« Україну - на президентських виборах, потім другий раз - на парламентських, але навряд чи це вдасться втретє. Він уже заявив, що »ми їх зробили разом«, але люди прекрасно розберуться з цим, зрозуміють, де правда, а де брехня. Ці цирки з політтехнологіями найнижчого гатунку не пройдуть», - зазначив Мельничук.

Політик також наголосив, що українцям варто нарешті почати вчитися на своїх помилках, адже тільки таким шляхом Держава зможе прийти до успіху:

«Знаєте, де українці найкраще відчувають незалежність і суверенітет? Це, безперечно, на майданах. Там відчувається єдність, братське плече, підтримка одне одного, українські цінності. І як тільки майдан перемагає - ми бачимо абсолютно зворотню реакцію. Ми бачимо, як по трошки намагаються знівелювати ці здобутки. На жаль, українці помиляються. Та дай, Боже, щоб на тих помилках ми всі з вами вчилися. Тільки тоді у нас все буде добре».

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ