Рейтинг довіри українців до ВРУ та Уряду різко впав через некомпетентність «Слуги народу» та низку скандалів, які вони спровокували.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив голова фракції «Європейської солідарності»у Львівській міській раді Петро Адамик.

«Рейтинг довіри українців до інститутів влади обвалили »слуги«. Записи їхніх »зашкварів« нікуди не ділися. І свіжі обіцянки пригадайте. Уряд Шмигаля мав дати 500 тисяч робочих місць до кінця травня, щоб Україна не постраждала в результаті пандемії коронавірусу. В нас просто коміки і непрофесіонали у владі. Тому і такий результат. На жаль, у нас, в українців, і ментальність така - спочатку обирати, а тоді відразу жалітися.

Депутати від інших фракцій також страждають від цієї некомпетентності »слуг«, адже вони як заручники в одному човні. Їх менше, їх менше чути. Та й сама монобільшість ледве тримається - через силовиків, через вплив з Офісу президента і через страх бути розпущеними. Ще варто буде подивитися, що в них творитиметься після Дня незалежності, коли можна буде розпустити ВРУ і зробити перевибори разом з місцевими виборами...Їх взагалі незрозуміло скільки залишиться. Єдине, що сподіваємося, що проукраїнських депутатів у Парламенті все ж більше і вони не пропустять антиукраїнських законів», - зазначив Петро Адамик.

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ