В Україні стартував сезон гарбузів. Із них можна приготувати безліч смачних страв, які сподобаються вам та вашим рідним.
ІА Вголос пропонує вам приготувати деруни із гарбуза.
Це - незвично, але дуже смачно. Така страва підійде, як на сніданок, такі на обід та вечерю. А
Інгредієнти
гарбуз |
300 г. |
борошно |
1 ст.ложка |
крохмаль |
1 ст.ложка |
яйця курячі |
1 шт. |
жовток |
1 шт. |
зелень за смаком |
|
Перец, сіль |
|
олія |
50 г. |
|
Розраховано на 2 порції |
Деруни із гарбуза: рецепт
РЕЦЕПТ ДЕРУНІВ ІЗ ГАРБУЗА:
- Підготувати усі інгредієнти.
- Гарбуз очистити і натерти на терці.
- Додати всі інші інгредієнти та перемішати.
- Смажити на сковорідці на соняшниковій олії чи вершковому маслі.
- Можна подавати із сметаною чи іншим соусом.
Смачного!
ІА "Вголос": НОВИНИ