Сихівський районний суд звільнив від відбування покарання 55-річного мешканця с. Підсадки Солонківської ТГ, який, перебуваючи за кермом трактора, здійснив смертельний наїзд на 84-річну жінку. Напередодні суд визнав чоловіка винним та призначив йому 5 років позбавлення волі.

Про це пише Zaxid.net.

ДТП сталось на оптовому ринку «Шувар», що на вулиці Хуторівка — йдеться у вироку суду. На 84-річну мешканку с. Підмонастирок Бібрської ТГ  здійснив наїзд екскаватор-навантажувач JCB 3CX Sitemaster, коли вона переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу біля виїзду з парковки. Пенсіонерка загинула від отриманих травм та гострої крововтрати.

Як відомо, 55-річний водій ескаватора-навантажувача працює на ринку «Шувар» трактористом. За інформацією, оприлюдненою у вироку суду зазначено, що смертельне ДТП відбулось з грубим порушенням ПДР. На суді чоловік визнав свою провину, а також, повідомив, що компенсував збитки родичам жінки.

Спочатку суддя Сихівського районного суду Олена Тімченко дослідила усі матеріали справи та визнала водія винним у смертельному ДТП. Чоловік повинен був відбути покарання у розмірі 5-ти років позбавлення волі. Також, у нього мали забрати права на три роки.

Утім водія звільнили від покарання, встановивши, натомість, іспитовий термін у три роки.

Більше новин від ІА «Вголос» читайте за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ