Вчора зранку, 2 червня, на водоспаді Кам'янка, що у Стрийському районі Львівщини, трагічно загинув учень 6 класу. Як відомо, він послизнувся та впав, бо хотів зробити гарне фото.

У класної керівнички школяра стався серцевий напад. Зараз вона знаходиться у реанімації. Жінку госпіталізували у Сколівську центральну районну лікарню. Стан здоров'я вчительки оцінюють як середньої тяжкості.

Про це повідомив директор Сколівської ЦРЛ Олег Андрусишин у коментарі «Твоєму місту».

«Учора після складної ситуації, яка трапилася на водоспаді, у нашу лікарню госпіталізували 45-річну вчительку. На даний момент її стан середньої важкості, вона потребує дообстеження», – зазначив Олег Андрусишин.
Поки що переводити вчительку в інший медичний заклад не планують. Найближчим часом її зроблять комп'ютерну томографію.
«Жінка перебуватиме у нас, її ніде не перевозитимуть. Зараз їй потрібно зробити КТ. Коли буде результат, тоді вирішуватимемо, яким буде подальше лікування пацієнтки і де саме», – повідомив директор лікарні.

Що відомо про трагічну загибель підлітка

Трагедія сталася на водоспаді Кам’янка у Національному природному парку «Сколівські Бескиди».

Причиною гибелі хлопчика стало те, що він захотів зробити фото. Так, дитина послизнулася та впала.

Врятували хлопчика намагався один із вчителів, проте безрезультатно. В результаті чоловік отримав переохолодження.

На місце пригоди прибули рятувальники. Вони виявили, що хлопчик впав на низ водоспаду, зачепився за дерево та перебуває під водою без свідомості. Рятувальники розпилили дерево та витягли дитину. Вже на березі його намагалися реанімувати, проте хлопчик помер.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ