У неділю, 6 червня, ввечері на Самбірщині сталася смертельна аварія. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

Відомо, що орієнтовно о 22 годині між містом Самбір та селом Бабина не розминулися два автомобіля.

У поліції розповіли, що на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» зіштовхнулися мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» та автомобіль ВАЗ-2109.

Водію легковика – 18 років, а мікроавтобуса – 20 років. Унаслідок ДТП загинув кермувальник «Лади». Згодом в лікарні також помер 16-річний пасажир автомобіля.

У «Фольксвагені» перебувало четверо осіб. Вони залишилися живі та потрапили в лікарню з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення ПДР. Стаття передбачає 3-8 років позбавлення волі. Наразі поліція встановлює причини та винуватця аварії.

Як зазначають у The Village, найчастішими причинами аварій в Україні є перевищення безпечної швидкості, нехтування правилами маневрування та недотримання дистанції.

Нагадаємо, у Самборі, що на Львівщині, водій «Тойоти» збив пішохода та втік з місця події. Самбірський міський районний суд виніс вирок винуватцю смертельної ДТП. Суддя звільнив чоловіка від відбування покарання та призначив йому умовний термін.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ