У середу, 9 лютого, ввечері на трасі Київ-Харків-Довжанський автомобіль на смерть збив чоловіка. Винуватець ДТП втік з місця події.

Згодом стало відомо, що до аварії причетний автомобіль з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського. Правоохоронці виявили автомобільний номер, який належить транспортному засобу «Мерседес» з кортежу Ярославського.

Нещодавно до поліції прийшов водій бізнесмена з адвокатом та зізнався. Чоловік наголосив, що саме він перебував за кермом.

Про це інформує «РБК-Україна» з посиланням на інформацію від прессекретаря прокуратури Харківщини Дмитра Чубенка.

Водій зізнався, що момент ДТП не бачив та подумав, що збив тварину. Наразі тривають слідчі дії, фахівці оглядають автомобіль.

Зокрема, на «Мерседесі» розбита решітка радіатора, передні елементи бампера та інші елементи. Явка водія з повинною не означає те, що слідчі не розглядатимуть інших версій аварії.

Як писав «Вголос», кортеж бізнесмена Ярославського на смерть збив людину.

Згодом на сторінці Міністерства внутрішніх справ повідомили, що можливого учасника ДТП на трасі Київ-Харків-Довжанський Олександра Ярославського викликали на допит.

Згодом харківський бізнесмен терміново покинув Україну. Чартерним рейсом Ярославський полетів у Лондон разом зі своїм тестем.

У коментарі одному із видань Ярославський заявив, що у момент ДТП спав вдома та про трагедію дізнався зранку. Він закликав питати про аварію в його кортежу. 

ІА "Вголос": НОВИНИ