Один загиблий та восьмеро травмованих: такі новини маємо на ранок 18 серпня внаслідок зіткнення автобуса з автоцистернами на Стрийщині.

Про це повідомляє поліція Львівщини

Так, дорожньо-транспортна пригода сталась 17 серпня о 12.40 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись пасажирський автобус «Мерседес» міжнародного сполучення, яким керував 41-річний мешканець Івано-Франківської області та два вантажних автомобілі «Вольво» з напівпричепами-автоцистернами під керуванням мешканців Вінничини віком 41 та 43 роки.
 
Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 58-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, від отриманих травм помер на місці події. Ще семеро пасажирів автобуса – мешканці різних регіонів України віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичний заклад. Також у лікарню з травмами був доставлений водій одного з бензовозів.
 
Як пояснили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області, автоцистерни використовувались для перевезення харчових рідин, але на момент зіткнення були порожні.
 
Внаслідок ДТП, травмовано водія однієї з вантажівок, 1979 року народження. Потерпілого було госпіталізовано у Стрийську центральну районну лікарню.
 
Рейсовий автобус слідував за маршрутом Прага-Київ. На момент зіткнення в автобусі перебувало 33 людини, з них 2 водії і стюард.
 
Як з’ясувалось, загиблий, 1965 року народження, був підмінним водієм, що сидів на пасажирському місці. Тіло чоловіка було затиснене деформованими конструкціями автобуса. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту проводили роботи по деблокуванню тіла з автобуса.
 
Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора на Львівщині сталася смертельна ДТП

ІА "Вголос": НОВИНИ