Кузьма Скрябін помер в результаті ДТП 2 лютого 2015 року. Відомий український співак став посмертно уособлювати дух українського народу. В цей день всі українці вшановують пам'ять великого артиста.

РБК-STYLER приєднався до всіх небайдужих, щоб згадати історію становлення Андрія Кузьменка, а також його найвідоміші пісні.

Андрій Кузьменко народився в місті Самбір Львівської області 17 серпня 1968 року у сім'ї вчительки музики та інженера. З самого дитинства Кузьма  вирішив, зв'яже життя з творчістю. Він закінчив музичну школу по класу фортепіано і навіть створив свою панк-групу, яка виступала на шкільних дискотеках.

Група з'явилася у 1989 році і з того часу Кузьма був її постійним членом. Його пісні просякнуті духом патріотизму і є припущення, що саме спроби кинути виклик суспільству зіграли зі співаком злий жарт.

Сам собі країна

https://youtu.be/8tu8Eies1iQ

Шампанські очі

https://youtu.be/3_jcL6nAF94

Старі фотографії

https://youtu.be/n9NZSW4xTE0

Місця щасливих людей

https://youtu.be/9AverhY6qAo

Просто ми

https://youtu.be/w9yLFaBokOY

Спи собі сама

https://youtu.be/umAIHpOkhPs

Люди, як кораблі

https://youtu.be/O3cDi-qi0Ew

Мам

https://youtu.be/Xpmf7UQGZjM

Після трагічної смерті співака поховали на Брюховецькому кладовищі вранці 5 лютого. Після заупокійної літургії під багатотисячні оплески шанувальників і друзів труну артиста винесли з храму Преображення, що в центрі міста. Тисячі львів'ян до ранку приходили прощатися зі співаком.

Нагадаємо, донька загиблого музиканта Кузьми Скрябіна, показала нові світлини зі свого весілля, яке відгуляли напередодні.

ІА "Вголос": НОВИНИ