У понеділок, 14 лютого, о четвертій годині ранку у Львові троє осіб отруїлися продуктами горіння. Інцидент стався на вулиці Новий Світ, 22, що у Франківському районі міста.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

До обласної клінічної лікарні потрапили 27-річний чоловік та дві жінки віком 22 та 57 років. Попередня причина отруєння – люди спалювали ялинку в каміні.

Також 13 лютого до лікарні потрапили 19-ти та 25-річні жінки. Вони отруїлися чадним газом на вулиці Ген. Грекова, 8 (Шевченківський район).

Від початку 2022 року у Львові зафіксували 11 випадків отруєння чадним газом. Загинула одна людина, постраждали 25 осіб, серед яких сім дітей.

Фахівці зазначили, щоб уникнути трагедії потрібно стежити за вентиляційним каналом та постійно чистити його. Якщо не буде тяги, то відпрацьовані гази не виходитимуть в атмосферу.

Ще одна вимога – постійний притік свіжого повітря в приміщенні, де розташовані прилади для опалення. Якщо є прилади, встановлені з димовідводом у комин, то необхідно стежити і за його чистотою.

Як писав «Вголос», під час пожежі на Львівщині загинув 57-річний чоловік. Трагедія сталася в місті Сокалі на вулиці Яворницького, 64.

ІА "Вголос": НОВИНИ