Про це повідомляє кореспондент «Вголосу»

Пікетувальники стверджують, що акція у них зареєстрована та легальна. А в автомобілі, який заблокувала поліція, знаходиться техніка, необхідна для проведення акції.

Активісти такі дії називають порушенням їхніх прав та створенням поліцейської держави.

У поліції коментувати ситуацію із блокуванням автомобілів відмовляються.

Як писав «Вголос», під Адміністрацією Президента активісти проводять флеш-моб «Чемодан-вокзал-Мальдіви», де відтворюють розкішний відпочинок Президента Петра Порошенка на Мальдівських островах у перший тиждень 2018 року.

Нагадаємо, новорічні канікули Президент Порошенко провів на Мальдівах, заплативши за відпочинок майже 500 тисяч доларів.

Натомість Генеральний прокурор України Юрій Луценко напередодні Нового року відпочив із родиною на Сейшельських островах у Індійському океані. За інформацією журналістів, там родина глави ГПУ орендувала три вілли. Журналісти «Схем» повідомляли, що відпочинок генпрокурора коштував щонайменше 52 тисячі євро.

Разом з тим, екс-нардеп, нині прихильний до Порошенка політолог Тарас Чорновіл вважає, що українці почали жити суттєво краще. За його спостереженнями, абсолютна більшість українців купує ультрадорогі продукти та путівки на розкішні курорти. А в супермаркетах узагалі – черга за чорною ікрою.

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ