Філософ, публіцист і політолог Ігор Лосєв розповів, кому вигідно «очорнювати» праву політику та політиків.

Про це він розповів у коментарі «Вголосу».

«Це вигідно прихильникам оцього лівого лібералізму і всіляких маргінальних течій, які хочуть зробити це мейнстримом. Це ті сили, які намагаються зруйнувати класичні західнодемократичні системи. Я навіть не знаю, усвідомлюють вони це чи ні. Вони хочуть привести до влади тих самих лівих радикалів», - пояснив Ігор Лосєв.

«Всі ці специфічні рухи, які ми бачимо сьогодні, намагаються зруйнувати все традиційне, що було у західних суспільствах, перевернути все з ніг на голову і довести, що все те, що століттями вважалось нормальним, є ненормальним. Таким чином вони зможуть внести хаос і сум’яття в ці суспільства і посприяють принциповим змінам становленню, так би мовити, «нового порядку». Як нацисти казали, «Neue Ordnung». От вони теж хочуть цього «нового порядку»», - додав експерт.

«Справа в тому, що такі деструктивні сили у суспільстві завжди були, є і будуть. Це ніби вірус. Якщо організм соціально здатний йому протистояти, тобто має імунітет, то вилікується. А от якщо організм захворів, імунітету немає, то все це може призвести до загибелі», - підсумував він.

Більш детальну інформацію можна переглянути у статті "Тріумф «лівих» та цькування «правих»: шизофренія ліберальної демократії".

ІА "Вголос": НОВИНИ