Спільні тренування провели українські спецпризначенці та їх колеги з американського підрозділу S.W.A.T., повідомляє 5 канал. 

Бійці успішно завершили курс силового проникнення у приміщення під час проведення спеціальних операцій з високим ступенем ризику. Навчання відбулися у Київській області. Силовики два тижні вивчали як базові, так і складні прийоми відкривання дверей.

Учасники заходу – бійці спецпідрозділів Д.О.З.О.Р. Державної прикордонної служби, КОРДу – корпусу оперативно-раптової дії і тактико-оперативного реагування Нацполіції. За підсумками навчань отримали і відповідні сертифікати.

Боєць спецпідрозділу Д.О.З.О.Р. ДПСУ з позивним "Гром" сказав: "Ми навчилися користуватися спеціальними інструментами. Ці знання ми будемо передавати всім своїм побратимам та використовувати їх на практиці".

А Тревіс Брукс, представник посольства США в Україні, зауважив: "Уряд США вкладає багато зусиль у навчання та підвищення професіоналізму цих спеціальних підрозділів. Під час демонстрації вони показали свій професіоналізм у володінні спеціальними засобами".

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=_hguYYxNBMU

ІА "Вголос": НОВИНИ