Керівником ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» призначено Олександра Єгорова.

Про це повідомляє офіційний сайт Львівської міської ради.

Про Олександра Єгорова пресслужба міської ради сповістила, що йому 38 років.

Має дві освіти: у Львівському національному університеті імені Івана Франка вивчав перську мову, а у Львівській комерційній академії навчався на спеціальності «облік та аудит».

Досвід роботи здобував у ПАТ «Торчин продукт», де працював мерчендайзером. А також у послужному списку має роботу у страхових компаніях «Просто-страхування» та «Здорово».

У 2019 році виступив співзасновником ТОВ «Медичний центр «Медісервіс Клінік».

Окрім того, згідно з інформацією сайту Опендатабот, Олександр Єгоров заснував ТзОВ «Права.скул», яке надає інформаційні послуги; благодійний фонд «Я не один», яке надає соціальну допомогу; ТзОВ «Поліклінікдокс», яке надає комбіновані офісні адміністративні послуги.

Також Олександр Єгоров зареєстрований як ФОП у містах Макіївка та Ніжині.

Свій бізнес новопризначений директор комбінату з обрядових послуг веде разом з дружиною, Мариною Поляковою.

Згідно з даними тієї ж Опендатабот, Марина Полякова у 2020 році працювала провідним спеціалістом відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Глухівської міської ради.

Подружжя виховує двох синів. І у 2019 році Марина Полякова придбала у власність у Львові квартиру. А минулого року, на додачу до автомобіля марки «Huyndai» придбала ще авто марки «Меrsedes-Benz».

Сам Олександр Єгоров не має у власності ані житла, ані автомобіля.

Також, згідно з інформацією руху «Чесно», у 2020 році Олександр Єгоров балотувався до Львівської міської ради від партії «Самопоміч», але не набрав потрібної кількості голосів.

ІА "Вголос": НОВИНИ