Минулого туру "Ворскла" розгромно програла напіврезервному складу "Арсеналу". Поразка перекреслила усі шанси полтавців на вихід у плей-офф. "Спортинг" забезпечив собі друге місце, тому жодної турнірної інтриги не буде. Команда Василя Сачка захоче гучно грюкнути дверима наостанок, однак чи вдасться?

"Спортинг" традиційно перебуває серед лідерів країни. Наставник Марсель Кейзер лише нещодавно очолив команду, і поки що перебудовує гру на власний лад. На минулих вихідних португальські "леви" впевнено перемогли скромний "Авеш" (4: 1) і продовжують наступати на п'яти лідерові чемпіонату — "Порту". Склад у "Спортингу" навіть за європейськими мірками цілком пристойний. Чого варті лише Нані та забивний нідерландець Баса Дост. 29-річний форвард і зараз очолює гонитву бомбардирів у Лізі Сагреш. Однак із "Ворсклою" навряд чи буде грати основа команди.

З огляду на той факт, що поєдинок не несе жодної турнірної інтриги, тренери обох команд можуть піти на кадрові зміни й експерименти. Особливо це стосується "Спортингу", адже чемпіонат Португалії — в самому розпалі, а цілі перед клубом там стоять традиційно максимальні.

Під рукою у Сачка не такий уже великий вибір виконавців, до того ж до Лісабону не полетів лідер атаки Кулач. У будь-якому випадку, полтавці будуть налаштовані на здобуття позитивного результату.

ІА "Вголос": НОВИНИ