Шевченківський районний суд м.Києва відклав розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених – Яни Дугарь, Андрія Антоненка і Юлії Кузьменко.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, передає Укрінформ.

Відтак судовий розгляд перенесено на 18 жовтня на 11:00.

Під час цього засідання суд долучив до матеріалів судової справи два томи доказів від адвоката Антоненка - Дмитра Кругового.

За словами захисника, один із цих томів доказів є точною копією одного з томів матеріалів органу досудового розслідування, який був відкритий захисту Антоненка у порядку статті 290 КПКУ.

Як уточнив Круговий, у іншому томі доказів, який захист Антоненка подав до суду, містяться докази, які були отримані на стадії судового розгляду, та низка інших матеріалів.

Зі свого боку прокурор попросив надати йому достатній час для ознайомлення з цими матеріалами, а також із тими, які захисники обвинувачених подавали для долучення до матеріалів судової справи у минулому засіданні.

Представник обвинувачення зазначив, що із доказами захисту, поданими до суду в минулому засіданні, він у повній мірі, станом на четвер, ще не встиг достатньо ознайомитися.

Окремо головуюча суддя уточнила, що наступні судові засідання у цій справі заплановані після 18 жовтня також на 19, 20, 21 жовтня – усі на 11:00.

На минулому засіданні суд долучив низку матеріалів як доказів сторони захисту від адвокатів усіх трьох обвинувачених до матеріалів цієї судової справи.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві у результаті вибуху автомобіля.

Читайте також на сайті ІА Вголос6

ІА "Вголос": НОВИНИ