Стадіон «Україна» у Львові виставили на аукціон. В оренду планують передати футбольне поле з трибунами разом з будівлями та спорудами стадіону загальною площею 4360, 4 м².

Інформація про аукціон опублікована на порталі Prozzoro.Продажі

Комплекс стадіону, що розташований за адресою вул. Липова Алея, 5, перебуває на балансі ЛКП «Спортресурс». Його планують віддати в оренду на 10 років.  Це вже другий аукціону щодо оренди стадіону. Перший раз торги не відбулись, адже охочих орендувати територію  за 237 075 грн/міс не було. 

Лот із зниженням стартової орендної плати на 50% за 118 537 грн/міс виставили вдруге 23 липня. Пропозиції приймають до вечора 10 серпня. Самі торги відбудуться 11 серпня.

Нагадаємо, голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович видав припис, яким перевів стадіон «Україна» до другої, нижчої категорії. Таким чином, футбольну арену позбавили можливості приймати матчі рівня УПЛ.

Згодом львівські клуби ФК «Рух» та ФК «Львів», чиїм домашнім стадіоном було заявлено «Україну», змогли домовитись про умови гри на стадіоні «Арена Львів».

ІА "Вголос": НОВИНИ