Вчора, 30 серпня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новоолександрівка, загинув старший солдат Задорожний Роман Андрійович.

Як повідомили у пресслужбі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, Роман, разом зі своїми побратимами, був на бойовому чергуванні. Саме в цей момент бойовики обстріляли наші позиції із ручних протитанкових гранатометів та кулеметів різного калібру. Внаслідок обстрілу загорілася суха трава в районі бойового поста, на якому перебував Роман Андрійович.

Роман разом з товаришами почав гасити траву, аби вогонь не перекинувся на інші позиції. І в цей момент бойовики здійснили прицільний обстріл з протитанкової керованої ракети. На жаль, боєць отримав поранення несумісні з життям.

Побратими та командування підрозділу, де старший солдат Задорожний Роман Андрійович проходив службу вже майже п’ять років, згадують його як дуже сміливого, відповідального, порядного, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна, який постійно проявляв розумну ініціативу та завжди був надійною підтримкою та опорою для своїх командирів та побратимів.

Роман Андрійович народився 09 червня 1994 року на Львівщині. На початку літа він відзначав своє 27-річчя.

Нагадаємо, як повідомив «Вголос», у зоні ООС загинув мешканець Добротвора, що на Львівщині, Роман Задорожний

 

ІА "Вголос": НОВИНИ