Голова Полтавської обласної організації партії «Слуга народу» Олексій Сердюков зізнався, що був за кермом Toyota Corolla, яка не розминулася з автомобілем ВАЗ під Полтавою. Він спростував версію правоохоронців про те, що за кермом перебувала жінка.

Про це він написав у себе в Facebook.

13 липня на автодорозі Полтава - Суми, поблизу села Бричківка, зіткнулися автомобілі ВАЗ-21099 і Toyota Сorolla. Офіційно ГУ ДСНС України в Полтавській області заявило, щоза кермом Toyota була жінка. Однак незабаром з'явилися чутки про те, що за кермом знаходився член партії «Слуга народу» Олексій Сердюков.

Сьогодні Сердюков зізнався, що автомобілем керував він.

«За кермом автомобіля був я, Олена (журналістка Олена Кузіна - прим. Ред.) Сиділа ззаду. Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг закінчити обгін. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальність », - написав учасник аварії.

 

 

Сердюков запевнив, що оплатить лікування всіх постраждалих в ДТП.

За його словами, у нього перелом таза, а пасажирка знаходиться у важкому стані.

« Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини. Єдине що ми можемо зробити - пообіцяти взяти на себе всі витрати, пов'язані з лікуванням та іншими витратами, пов'язаними з ситуацією і лікуванням інших потерпілих », - заявив член« Слуги народу ».

Як писав «Вголос», 13 липня, на 167 км автодороги Полтава – Суми, в районі села Бричківка трапилося ДТП.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ