21 липня 2019 року відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України. Так, до парламенту потрапило безліч різних артистів, телеведучих, коміків і представників студії «Квартал 95», керівником якої до початку політичної кар'єри був Володимир Зеленський.

У зв'язку з цим OBOZREVATEL вирішив розповісти, хто з «Кварталу» потрапив в Раду.

Юрій Корявченков (Юзик з «Кварталу»)

Актор студії «Квартал-95» Юрій Корявченков, більше відомий як Юзик, балотувався на 33-му одномандатному виборчому окрузі в місті Кривий Ріг від партії «Слуга народу». Він набрав 60,91% голосів підтримки.

Нагадаймо, в штабі партії пояснили рішення Корявченкова балотуватися, заявивши, що він є «ефективним менеджером і політичним лідером», що було продемонстровано в ході виборів президента.

Генеральний директор компанії «Квартал-концерт» Максим Ткаченко, який увійшов до списку партії «Слуга народу», теж стане народним депутатом. Він переміг у Луганській області.

До нового парламенту за партійними списками «Слуги народу» проходить сценарист студії «Квартал 95», ресторатор і бізнесмен Олександр Кабанов.

Отримала мандат в парламенті і директор з управління і розвитку цифрових продуктів студії «Квартал 95» Олена Хоменко. Раніше вона працювала на керівних посадах в телеком і IT-компаніях.

Нагадаймо, президент України Володимир Зеленський під час візиту у Маріуполь, оголошуючи виступ “95 Кварталу” заговорив російською мовою.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ