У суботу, 18 вересня, у Львові відбудеться безкоштовний концерт гурту «Океан Ельзи».

Гурт виступить з нагоди 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка, однак на концерт усі охочі потрапити не зможуть.

Через зростання рівня захворюваності на коронавірус на площу перед головним корпусом університету пропускатимуть лише вакцинованих людей. Про це «Океан Ельзи» повідомили на сторінці в соціальних мережах.

Територія буде обгородженою, загалом буде вісім пунктів пропуску. Вони почнуть працювати о 18 годині, а концерт розпочнеться о 20:00.

Під час входу необхідно продемонструвати електронний або ж паперовий сертифікат про COVID-вакцинацію. Також підходить негативний результат експрес або ПЛР-тесту, зроблений максимум за три доби до концерту. Пропускатимуть і осіб, які покажуть довідку про вакцинацією однією дозою препарату від коронавірусу.

Гостям та мешканцям міста нагадали, що на територію заборонено приносити алкоголь. Ще одна обов’язкова умова – дотримання маскового режиму.

Як писав «Вголос», на Львівщині стрімко погіршується ситуація з коронавірусом. 16 вересня виявили ще 644 випадки коронавірусу. Серед нових інфікованих 303 мешканці Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ