Збройні сили України все більше отримують зброї від партнерів, і це дає можливість знищувати ворога і зупиняти його наступи, та навіть вже готуватись до контрнаступальних дій.

Про це зазначив в ефірі Єдиного марафону військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

За його словами, за останні місяці припинили існування три найбільш боєздатні підрозділи російської армії, але Росія продовжує робити гучні заяви про свої плани в Україні, тому до кінця літа основним місцем проведення боїв буде Донецький напрямок.

«Це намагання вийти на лінію укріплень ЗСУ в напрямку Слов’янська і Краматорська», – зазначає експерт.

Дмитро Снєгирьов нагадав, що за останні два тижні було 30 успішних ударів по ворогу в їхньому тилу. Експерт зазначає, що завдяки таким точковим ударам відбулося гальмування наступальних дій і на Сході, і на Півдні.

"А на Херсонському і Харківському напрямку, можна говорити, що окупаційні війська перейшли до пасивної оборони, стримують наступи Збройних сил України. Тому варто говорити, що з отриманням зброї від партнерів, яка вже надійшла до ЗСУ, варто очікувати зміни військового протистояння. Себто контрнаступу українських військових по декількох напрямках вже до кінця літа", – уточнив Снєгирьов.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Ранковий обстріл Миколаєва: стали відомі подробиці

Повітряні сили ЗСУ помстилися за Вінницю

ЗСУ знищили черговий склад з боєприпасами окупантів у Луганській області. Відео

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ