На закритій зустрічі партії «Слуга народу» з президентом Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком обговорювалися питання внутрішньої комунікації.

Про це повідомила представник Кабінету міністрів у Верховній Раді України, народний депутат Ірина Верещук в інтерв'ю Обозревателю.

«Ми обговорювали питання внутрішньої комунікації – як міжпартійної, так і міжфракційної. Комунікаціі з президентом. Окремо обговорювали комунікацію з Кабінетом міністрів. Прем'єр-міністр запропонував форми комунікації через уповноваженого, тобто через мене в тому числі. Ми обговорили, яким чином відбуватимуться зустрічі в комітетах, як визначатимуться відповідальні особи», – розповіла вона.

Також обговорювалися пріоритетні законопроекти, які розглядатимуться у Верховній Раді.

«Це була, скоріше, »внутрішня нарада«. Але із запрошенням головних посадових осіб держави заради налагодження ефективної комунікації між гілками влади», – додала Верещук.

За словами нардепа, деякі питання повинні обговорюватися у закритому форматі.

«Зустріч була не більше і не менше закрита, ніж усі попередні рази. Якщо ми говоримо про те, що телефони здаються на вході, то це робилося з першого разу. Це не якесь нововведення і не є чимось ексклюзивним... Тим не менше, ми і правда вважаємо, що нам потрібна внутрішня комунікація і деякі питання, які обговорюються, теж мають сенс бути закритими», – сказала вона.

Верещук додала, що це необхідно у зв'язку з гібридною війною інформаційними атаками.

«Ми розуміємо, що кожне слово народного депутата або іншої посадової особи може бути використано проти інтересів України і національної безпеки», – уточнила нардеп.

ІА "Вголос": НОВИНИ